Exterieur

Uw auto, uw trots. Bij Newryde begrijpen we dat uw voertuig meer is dan alleen een middel om u van punt A naar punt B te brengen - het is een reflectie van uw persoonlijke stijl en een uiting van wat u belangrijk vindt. Daarom bieden wij een eersteklas exterieurbehandeling die is ontworpen om de glans en schoonheid van uw auto te herstellen en te versterken.

Grondige Handwas:
We beginnen onze behandeling met een grondige handwas. We gebruiken speciale, mileu vriendelijke en veilige reinigingsmiddelen die hardnekkig vuil losmaakt zonder de lak te beschadigen. Elk detail, van de deurklinken tot de sponningen, krijgt de aandacht die het verdient.
Wielkastreiniging:
Vuil, modder en gruis kunnen zich gemakkelijk ophopen in uw wielkasten. Onze grondige wielkastreiniging zorgt ervoor dat deze gebieden er net zo goed uitzien als de rest van uw auto.
Velgenreiniging:
De wielen van uw auto zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan de algehele esthetiek. We gebruiken een speciale velgenreiniger om remstof, zout en ander vuil te verwijderen, waardoor uw wielen er weer glanzend en nieuw uitzien.
Uitlaat poetsen: 
Het uiteinde van uw uitlaat krijgt ook een make-over. We poetsen het de eindstukken van de uitlaat om aanslag en roetaanslag te verwijderen. Een Enorm verschil in het aanzicht!
Decontaminatie van het Lakwerk:
Na de grondige handwas volgt de decontaminatie van het lakwerk. Deze stap verwijdert minuscule, vaak onzichtbare, vervuilende deeltjes die zich diep in de poriën van uw lakwerk genesteld hebben. Het resultaat is een schoon, glad oppervlak welke klaar is voor verdere behandeling.
Kleien van het Lakwerk:
Vervolgens voeren we een zorgvuldige kleibehandeling uit. Deze stap verwijdert de laatste restjes diepgewortelde verontreinigingen en maakt de lak van uw auto zo glad als een spiegel. Het resultaat is een zijdezacht oppervlak dat glanst als nieuw.
Drogen van de auto:
Na het wassen wordt uw auto met de hand gedroogd om watervlekken en strepen te voorkomen. We gebruiken zachte, pluisvrije droogdoeken die de lak niet beschadigen in combinatie met warme lucht.
Ruiten en Spiegels:
Voor een optimale rijervaring is een helder zicht cruciaal. Wij zorgen ervoor dat uw ruiten en spiegels kristalhelder zijn, voor een onbelemmerd en veilig zicht.

Optionele Reiniging van het Motorcompartiment (meerprijs € 25,-)
 Op verzoek kunnen we ook het motorcompartiment van uw auto aanpakken. Deze grondige reiniging kan helpen om de levensduur van uw motor te verlengen door vuil, olie en vuilophopingen te verwijderen die potentieel schadelijk kunnen zijn.

Uw auto is een investering, en bij Newryde begrijpen we dat. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw voertuig er op zijn best uitziet en beschermd is tegen de elementen. Vertrouw op ons om uw auto met zorg en vakmanschap te behandelen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw auto de exterieurbehandeling geven die het verdient.

In het kort is dit wat we doen:

 • Grondige handwas
 • Wielkastreiniging
 • Velgenreiniging
 • Uitlaat poetsen
 • Decontaminatie van het lakwerk
 • Kleien van het lakwerk
 • Handdrogen/ luchtdrogen
 • Ruiten en spiegels buitenzijde

Optioneel

 • Reiniging van het motorcompartiment
  (Meerprijs € 25,-)

Vanaf 50,-

Afspraak maken!
Image

ProDonk © 2024 | Algemene Voorwaarden | FAQ