Lakbescherming

3D Poxy Wax

De 3D Poxy Wax is een synthetische montan wax die bekend staat om zijn langdurige bescherming en hoogglanzende afwerking. Deze geavanceerde formule biedt een krachtige bescherming tegen water, vuil, UV-stralen en andere schadelijke elementen.

3D Poxy Wax creëert een harde, beschermende laag op het oppervlak van uw auto die de natuurlijke kleur en glans van de lak versterkt. Het resultaat is een diepe, natte glans die maandenlang meegaat.

In tegenstelling tot traditionele waxsoorten, is 3D Poxy Wax ontworpen om lang mee te gaan, wat betekent dat u minder vaak opnieuw hoeft aan te brengen. Dit maakt het een praktische en kosteneffectieve keuze voor het behoud van de uitstraling van uw auto.

Bij Newryde, streven we ernaar om u de beste keuzes te bieden voor het beschermen en verbeteren van de uitstraling van uw auto. Zowel onze 3D Poxy Wax als Carnauba Wax zijn uitstekende keuzes, afhankelijk van uw specifieke behoeften en voorkeuren. Neem vandaag nog contact met ons op om te leren welke optie het beste is voor uw auto.

Carnauba Wax

Carnauba wax, ook bekend als de "koningin van wassen", is een natuurlijk product dat afkomstig is van de bladeren van de carnauba palmboom. Het staat bekend om zijn uitstekende waterafstotende eigenschappen en zijn vermogen om een rijke, diepe glans te geven aan de lak van uw auto.

Carnauba wax biedt een hoog niveau van bescherming tegen UV-stralen, hitte, vocht, en vuil. Het is een uitstekende keuze voor auto-eigenaren die op zoek zijn naar een natuurlijke, milieuvriendelijke optie om hun auto te beschermen.

Hoewel carnauba wax niet zo lang meegaat als sommige synthetische producten, zorgt de diepe glans en gladde afwerking die het biedt ervoor dat veel auto-eigenaren het als hun favoriete wax beschouwen. Het aanbrengen van een laag carnauba wax op uw auto kan uw lak verlevendigen en een prachtige glans geven.

Bij Newryde, streven we ernaar om u de beste keuzes te bieden voor het beschermen en verbeteren van de uitstraling van uw auto. Zowel onze 3D Poxy Wax als Carnauba Wax zijn uitstekende keuzes, afhankelijk van uw specifieke behoeften en voorkeuren. Neem vandaag nog contact met ons op om te leren welke optie het beste is voor uw auto.

Gtechniq Crystal Serum Light

Topklasse Bescherming voor uw Auto

Bij Newryde maken we gebruik van Gtechniq Crystal Serum Light, een van de meest betrouwbare keramische coatings in de cardetailingindustrie. Deze geavanceerde keramische coating is ontworpen om een superieure bescherming te bieden aan uw auto, terwijl het ook de esthetiek verbetert door de helderheid en glans van uw lak te versterken.

Gtechniq Crystal Serum Light maakt gebruik van de innovatieve nanokeramische technologie. Hierdoor kan de coating zich op moleculair niveau hechten aan de lak van uw auto. Dit zorgt voor een ongelooflijk sterke en duurzame beschermende laag die vele malen harder is dan de lak zelf. Het resultaat? Uw auto is beter beschermd tegen een breed scala aan omgevingsfactoren, waaronder UV-straling, zure regen, vogelpoep, teer, zout, en andere chemische verontreinigingen.

Naast deze superieure bescherming biedt de Gtechniq Crystal Serum Light ook een ongeëvenaarde hydrofobe werking. Dit betekent dat water en vuil moeite hebben om zich te hechten aan het oppervlak van uw auto, waardoor het schoonmaken van uw auto gemakkelijker en minder frequent nodig is. De coating werkt in wezen als een 'zelfreinigend' oppervlak, waardoor uw auto er langer schoon en glanzend uitziet.

Een van de belangrijkste voordelen van de Gtechniq Crystal Serum Light mag ook niet worden onderschat. Deze coating verhoogt de diepte en helderheid van de lak van uw auto, wat resulteert in een rijke, ongekend diepglanzende afwerking die uw voertuig een hoogwaardige uitstraling geeft.

De duurzaamheid van Gtechniq Crystal Serum Light is ook indrukwekkend. Eenmaal aangebracht, kan deze coating tot 5 jaar bescherming bieden, afhankelijk van de omstandigheden en het onderhoud van uw voertuig. Dit maakt het een kosteneffectieve keuze voor diegenen die op zoek zijn naar langdurige bescherming en glans voor hun auto.

Het is belangrijk te noteren dat de toepassing van Gtechniq Crystal Serum Light nauwkeurigheid en professionaliteit vereist. Bij Newryde hebben we de juiste ervaring om deze kwalitatieve coating op de juiste manier aan te brengen en om de beste resultaten te garanderen.

Kies voor Gtechniq Crystal Serum Light bij Newryde en geef uw auto de liefde en bescherming die hij verdient. Neem vandaag nog contact met ons op om uw afspraak te maken.

Gtechniq EXO

Extra Duurzaamheid en Glans voor uw Auto

Om de bescherming en glans van uw auto naar een hoger niveau te tillen, biedt Newryde de Gtechniq EXO coating aan. Deze ultrahydrofobe (waterafstotende) coating kan op zichzelf worden aangebracht of bovenop de Crystal Serum Light voor een nog betere bescherming en uitstraling.

Gtechniq EXO is ontworpen met behulp van de nieuwste nanotechnologie. Het creëert een chemische binding met het oppervlak van uw auto, waardoor een harde en transparante laag ontstaat die bestand is tegen water, vuil, olie en UV-straling. Dit betekent dat het exterieur van uw auto beter bestand is tegen het dagelijkse gebruik en de invloeden van het milieu.

Een van de belangrijkste kenmerken van Gtechniq EXO is zijn ongeëvenaarde hydrofobe eigenschappen. Waterdruppels en vuildeeltjes hebben moeite om aan het behandelde oppervlak te hechten, wat resulteert in het 'lotuseffect' waarbij water en vuil eenvoudigweg van het oppervlak af rollen. Dit maakt het reinigen en onderhouden van uw auto aanzienlijk eenvoudiger en sneller.

Gtechniq EXO zorgt ook voor een uitzonderlijke glans en helderheid, door de lak van uw auto een 'natte look' te geven die niet alleen de kleur en uitstraling van uw voertuig versterkt, maar ook zorgt voor een opvallende reflectie en glans.

De combinatie van Crystal Serum Light en EXO vormt de ultieme duurzame bescherming voor uw auto. Deze twee producten samen zorgen voor een verbeterde weerstand tegen krassen, chemicaliën en UV-stralen, terwijl de glans en kleurdiepte van uw auto wordt versterkt. Met deze twee coatings kan uw auto jarenlang de blootstelling aan de elementen weerstaan, terwijl hij er nog steeds prachtig uitziet.

Net als de Crystal Serum Light, vereist de toepassing van de Gtechniq EXO coating precisie en professionaliteit. Bij Newryde hebben we de juiste ervaring om deze kwalitatieve coating op de juiste manier aan te brengen en om de beste resultaten te garanderen.

Upgrade naar de Gtechniq EXO coating bij Newryde en laat uw auto stralen als nooit tevoren. Neem contact met ons op om uw afspraak te plannen.

Met lakbescherming heb je keuze uit:

  • 3D Poxy Wax
  • Carnauba Wax
  • Gtechniq Crystal Serum Light
  • Gtechniq EXO
Afspraak maken!

ProDonk © 2024 | Algemene Voorwaarden | FAQ