Polijsten

De kunst van het polijsten: Het verschil tussen 1-staps, 2-staps en 3-staps processen.
Iedere auto is uniek, geen een lak is het zelfde en daarom is het ook aan ons de kunst om te kijken welke polijstproducten voor uw lak het beste werken.

Polijsten is een cruciale stap in de autodetailing die helpt om het uiterlijk van uw voertuig te herstellen en te verbeteren. Het proces bestaat uit het gebruik van specifieke compounds en technieken om kleine lakdefecten en krassen van het oppervlak van uw voertuig te verwijderen en de glans van de lak terug te brengen of te versterken. Bij Newryde bieden we verschillende niveaus van polijsten, afhankelijk van de behoeften van uw voertuig: 1-staps, 2-staps en 3-staps polijsten. We gaan voor een maximaal haalbaar resultaat, maar letten daarbij wel op dat we binnen de door ons bepaalde veiligheidsnormen blijven om schade te voorkomen.

1-Staps Polijsten: Dit is het meest eenvoudige polijstproces, maar wel met een een enorm verschil in glans en aanzien van uw auto. Hierbij wordt één enkel product gebruikt - een polijstmiddel dat kleine krasjes en oneffenheden kan verwijderen en tegelijkertijd de lak van uw auto kan laten glanzen. Dit proces is ideaal voor voertuigen met een relatief goede lakconditie, met minimale tekenen van oxidatie of krasjes.

2-Staps Polijsten: Dit proces gaat een stap verder door het gebruik van twee verschillende producten: een compound en een glanspolijstmiddel. Eerst wordt een grovere compound gebruikt om aanzienlijke krasjes en onvolkomenheden te verwijderen. Daarna wordt een fijner polijstmiddel gebruikt om de glans te herstellen en te versterken. Het 2-staps polijsten is een goede keuze voor voertuigen met matige lakproblemen, zoals lichte oxidatie en zichtbare krasjes.

3-Staps Polijsten: Dit is de meest uitgebreide vorm van polijsten die we aanbieden. Het begint met het gebruik van een grove compound om zware krassen en oxidatie te behandelen. Vervolgens wordt een middelgrote compound gebruikt om kleinere krassen en onvolkomenheden te verwijderen. Ten slotte wordt een fijn polijstmiddel aangebracht om de glans en helderheid van de lak te maximaliseren. Dit proces is het meest tijdrovend en arbeidsintensief, maar het biedt de beste resultaten voor voertuigen met ernstige lakproblemen of voor degenen die op zoek zijn naar de hoogste mate van glans en afwerking.

Elk voertuig is uniek, en de keuze voor 1-staps, 2-staps of 3-staps polijsten zal afhangen van de specifieke conditie en behoeften van uw auto. Bij Newryde zijn we toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit diensten, aangepast aan de behoeften van elk voertuig. We zullen samen met u werken om de beste polijstoptie voor uw auto te kiezen en ervoor te zorgen dat uw auto er op zijn best uitziet.

Polijsten kan op 3 manieren:

  • 1 staps
    Eenvoudig, kleine krassen en oneffenheden behandelen
  • 2 staps
    1 staps, diepere krassen en onvolkomenheden verwijderen
  • 3 staps
    De zwaarste krassen en beschadingen oplossen en een glansmiddel aanbrengen
Afspraak maken!

ProDonk © 2024 | Algemene Voorwaarden | FAQ